Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

 

We zijn professionals.flexibelverpakkingsproductie die in 2010 jaar, we hebben rijke ervaring van de productie en export in het verpakken van het bedrijf.Het bedrijf heeft vele geavanceerde productiefaciliteiten voor flexibele verpakkingen,zoals plastic folies en verpakkingszakken.kan verschillende soorten plastic zakken en plastic rollfilms produceren volgens de wensen van de klant op de markt.


Onze productiegebied ongeveer 10000 vierkante meter op dit moment, productielijnen zoals high-speed kleurprinter die kan printen 10 kleur, high-speed composiet machines,machines voor het vervaardigen van composieten zonder oplosmiddel,automatische bewerkingsmachines voor de productie van zakken, ook een volledige reeks detectie- en inspectieapparatuur.Intaglio drukken, lamineren, snijden, zak maken en verpakken op maat.

 

Onze producten omvatten composiet verpakkingszak en gelamineerde film,plastic zakken,Aluminiumfoliezakken, vacuümzakken, ritsvergrendelingszakken, opp-zakken, stand-upzakken, die worden gebruikt in een breed scala van industrieën zoals voedsel, drank, diervoeding,geneesmiddelen, kleding, chemische producten,Elektronica, dagelijkse goederen, farmaceutische producten, landbouw, speelgoed, wasmiddelen en retortzakjes.


Onze productiecapaciteit is ongeveer 4000 ton per jaar, onze klanten over de hele wereld.en bieden de beste prijs met hoogwaardige producten.

 

 

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd

 

Geschiedenis

 

Onze fabriek opgericht in 2010 jaar.We hebben al meer dan 13 jaar een professioneel technicusteam op dit gebied, we hebben een rijke ervaring met de structuur van rolfilmmateriaal voor verschillende pakketten. We kunnen u de juiste materiaalsuggesties geven en produceren met hoogwaardige verpakkingsfolie en verpakkingstas.

We blijven een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van flexibele verpakkingsoplossingen.Gedreven door technologie en innovatie lopen we voorop bij het brengen van nieuwe ontwikkelingen naar klanten en algemene marktplaatsen.We streven naar uitmuntendheid in klantenservice en kwaliteitsborging.We hopen langdurige relaties op te bouwen met onze klanten.

Ons primaire doel is om onze klanten in deze concurrerende industrie te helpen met producten van hoge kwaliteit, concurrerende prijzen en uitstekende services

 

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd

Dienst

 

Artwork: we hebben een professionele ontwerper om gratis artwork voor u te maken of uw artwork aan te passen aan de wensen van de klant


Voorbeeld: we bieden gratis monsters aan voor massaproductie, de klant betaalt alleen de drukvormkosten

 

Verpakking: U kunt het gewicht van de rolfilm, de kartonnen verpakking, de palletverpakking, enz. Aanpassen

 

Service na verkoop: we controleren uw type verpakkingsmachine vóór productie en bieden service na verkoop als u vragen heeft.

 

 

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd

 

 

 

Ons Team

 

Wij zijn al bijna 13 jaar een professionele fabrikant en exporteur van verpakkingsfolies en verpakkingszakken, een professioneel team, bekwame werknemers en efficiënt beheer om topservice, goede kwaliteit en snelle levering te garanderen.Wij zijn alleen voor het nastreven van kwaliteit om uw veilige, milieuvriendelijke en gezonde verpakkingsmateriaal aan te bieden.

 

1. Bedek een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, 5000 vierkante meter niet-stof GMP-werkruimte

 

2. Professioneel verkoopteam maakt gemakkelijke communicatie met u over verpakkingsfolie en verpakkingstas, om u een redelijke suggestie te geven.

 

3.Kwaliteit inspecteert team strikt inspectie voor alle procee om stabiele kwaliteit te verzekeren, laat onze klant zich geen zorgen maken over goederen.

 

4. Onderzoeks- en ontwikkelingsteam, kan nieuw materiaal innoveren en de klant helpen een toonaangevende ontwikkelaar van flexibele verpakkingsoplossingen te blijven.

 

5.Productie hebben allemaal een lange werkervaring, met automatische productieapparatuur en geavanceerde testinstrumenten om een ​​snelle productie en goederen van hoge kwaliteit te verzekeren.

 

6. Ontwerpteam werkt altijd zeer efficiënt om illustraties van klanten snel op te maken en af ​​te drukken, kan u ook een suggestie geven als illustraties een klein probleem hebben.

 

7. Aankoopteam om uitstekende grondstoffen te kopen, waardoor onze verpakkingsfolie en verpakkingstas altijd van hoge kwaliteit zijn.

 

8.Warehouse Team maakt alle grondstoffen en afgewerkte producten goed bewaard

 

9. Verzendingsteam om de juiste hoeveelheid en correcte levering te controleren.

 

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Ms. Anne
Tel. : +86 15058080505
Resterend aantal tekens(20/3000)