Bericht versturen
aboutus
Profiel QC

 

Wij zijn al bijna 13 jaar een professionele fabrikant en exporteur van verpakkingsfolies en verpakkingszakken, een professioneel team, bekwame werknemers en efficiënt beheer om topservice, goede kwaliteit en snelle levering te garanderen.Wij zijn alleen voor het nastreven van kwaliteit om uw veilige, milieuvriendelijke en gezonde verpakkingsmateriaal aan te bieden.

 

1. Bedek een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, 5000 vierkante meter niet-stof GMP-werkruimte

 

2. Professioneel verkoopteam maakt gemakkelijke communicatie met u over verpakkingsfolie en verpakkingstas, om u een redelijke suggestie te geven.

 

3.Kwaliteit inspecteert team strikt inspectie voor alle procee om stabiele kwaliteit te verzekeren, laat onze klant zich geen zorgen maken over goederen.

 

4. Onderzoeks- en ontwikkelingsteam, kan nieuw materiaal innoveren en de klant helpen een toonaangevende ontwikkelaar van flexibele verpakkingsoplossingen te blijven.

 

5.Productie hebben allemaal een lange werkervaring, met automatische productieapparatuur en geavanceerde testinstrumenten om een ​​snelle productie en goederen van hoge kwaliteit te verzekeren.

 

6. Ontwerpteam werkt altijd zeer efficiënt om illustraties van klanten snel op te maken en af ​​te drukken, kan u ook een suggestie geven als illustraties een klein probleem hebben.

 

7. Aankoopteam om uitstekende grondstoffen te kopen, waardoor onze verpakkingsfolie en verpakkingstas altijd van hoge kwaliteit zijn.

 

8.Warehouse Team maakt alle grondstoffen en afgewerkte producten goed bewaard

 

9. Verzendingsteam om de juiste hoeveelheid en correcte levering te controleren.

 

 

NingBo Fulgent Technology Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

Certificaten
Contactgegevens